18 Temmuz 2015 Cumartesi

from my sketchbook 18715

IMG_20150718_160948

 Bugün DIY projelerine biraz ara verdik. Sabah deniz kenarından topladığım bir kaç şey ve önceden bende olan deniz kabukları ile sakin bir sketch öğleden sonrası geçirdim. Eh arada bu da lazım değil mi? :)

IMG_20150718_160806

Doğal ortamda bulduğum malzemeleri ya da göndelik yaşamda etrafımda bulunan nesneleri sketch çalışırken konu edinmeye bayılıyorum. Yaptığım çoğu çiçek deseni de böyle ortaya çıkıyor. Bugünkü konu tabi ki deniz kenarında olunca deniz kabukları oldu.




Sketch çalışırken olabildiğince özgür olmalı. Etrafınızdaki objelerden ya da fotoğrafını görüp sevdiğiniz objelerden yararlanabilirsiniz...


DSC02618

Rengarenk bir hafta sonu diliyorum sizlere...

2 yorum:

  1. ne kadar güzel çalışmışsın bayılıyorum bu özgün çalışmalarına yalnız daha uzun videolar istiyorum belki you tube kanalı açarsın ne güzel olur yabancı videoları izliyorum ama kendi dilimden bir anlatımı izlemek çok daha fazla keyif veriyor tüm yoğunluğun arasında bir de videolar istiyorum ama ne yapalım böyle bir yeteneği bir daha nasıl bulacak benim gibi meraklılar...harikasın maaşallah.sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım. Boyalardan uzak duramıyorum malum :) Youtube kanalım var aslında ama pek ilgilenemiyorum... Bundan sonra biraz daha ilgileneceğim söz :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...